UP K2⁴ Tandem (EN-B)

Tack vare UP's unika handling är K2-skärmarna kända för att flyga likt en singelskärm och är enormt uppskattade hos professionella tandempiloter och de som siktar på XC-flygning. Med K2⁴ behåller man handlingen, men förbättrar startegenskaperna, vikten och mix av material för lång hållbarhet i professionell användning. Läs mera på UP Paragliders - K24

Ange storlek och färg under ”ytterligare information” vid beställning.

Levereras med skärmpackpåse, packremmar, reparationskit och manual (skärmsäck beställs separat).

49,300.00 kr
price incl. VAT excluding shipping cost

Vad är nytt? - Smart lösning för att parkera "big-ears" och bättre lås för bromshandtagen är några små men viktiga detaljer, som förbättrats. Den stora förändringen hos K2⁴ är negativ 3D-form i profilen, som man lånat från två-linors skärmarna och som förbättrar prestanda avsevärt och slutligen ny mix av material för att förbättra livslängden.

Hur flyger K2⁴? - Startegenskaperna har förbättrats, främst vid "noll-vind-start", vid stark vind har alltid K2⁴ varit enkel att starta. Skärmen flyger med härlig handling och manövrerbarheten liknar en singelskärm vilket lockar till termikflygning och att bjuda sin passagerare på härliga XC.

Vem är K2⁴ för? - K2⁴ är utvecklad för den professionella tandempiloten och för erfaren tandempilot, som vill uppleva XC för två.

Nyhet - nu kan du skapa egen färgsättning - gå in på UP Custom Colours - och begär offert.