UP Kangriᴴᴾᴿ (EN-B)

Kangriᴴᴾᴿ är en lättvikts-skärm med hög prestanda i sin klass. Den som flugit Trango X-Race känner igen karaktären med precis handling, effektiviteten i termik och pitch-stabilitet. Med HPR-risers har du känsla och manövrerbarhet likt en 2-linors skärm och du får 16 km/h extra på full speed. Läs mera på Kangriᴴᴾᴿ - UP Paragliders.

Ange storlek och färg under "ytterligare information" i beställningen.

Levereras med skärmpackpåse, packremmar, reparationskit och manual (skärmsäck beställs separat).

48 400,00 kr
priset inkl. moms

Vem är Kangriᴴᴾᴿ för? - Kangriᴴᴾᴿ är en lätt B-skärm med prestanda och fart i nivå med högre klassade skärmar. Kangriᴴᴾᴿ är en kul och effektiv skärm för duktiga piloter som vill ta klivet upp från en mid-B. Den som flyger i alpin miljö bör ha viss erfarenhet och flyga minst 40 h per år. Kangriᴴᴾᴿ är även en populär skärm för den som kommer från högre klasser och för vol-bib- och hike'n'fly piloterna.

Hur flyger den? - Tack vare sin låga vikt är Kangriᴴᴾᴿ lätt att starta i alla förhållanden och i luften känns den kompakt och solid med direkt handling. Den skär igenom luften effektivt och pitchstabilt och går in i termiken lika fint som sin storebror, Trango X-Race. Kangriᴴᴾᴿ kan kurvas plant, vilket är effektivt i svaga förhållanden och med HPR-tekniken har man känsla av en 2-linors skärm. 16 km/h extra på full speed lockar till leende både på hanget och på glid mot vind. Läs vad Ziad Bassil tycker om skärmen här.