UP Dena (EN-A+)

Med Dena var UP tidiga med en A+ skärm för "piloten som vill ha allt".

XC-prestanda, handling och fart B-klass, säkerhet i A-klass och låg vikt att bära gör den populär som första skärm.

UP har använt teknik från de högre klassade skärmarna och skapat ett mästerverk som sätter en ny standard inom A-klassen. Läs mera på Dena - UP Paragliders.

Ange storlek och färg under "ytterligare information" i beställningen.  

Levereras med skärmpackpåse, packremmar, reparationskit och manual (skärmsäck beställs separat).

Välj en variant:

38 700,00 kr
priset inkl. moms exklusive fraktkostnad

Vad är nytt? - Dena är en semilätt kvalitetsskärm i de bästa materialen och en ny negativ 3D-form för A-klassen som ger en ren framkant, även vid accelererad, flygning och bidrar till prestanda utöver det vanliga.  UP har använt teknik från Meru,  som man optimerat för A-klassen. Med omantlade linor, 50 celler, optimerade lattor i framkant, sharknose, dolda sömmar runt lattor, 12 mm risers och vingspetsar med reducerat motstånd matchar DENA skärmar i B-klassen.

Vem är Dena för? - Dena är för duktiga piloter efter avslutad grundkurs som flyger 20-30 timmar per år i varierande förhållanden, men även för erfarna, säkerhetsmedvetna piloter som som vill ha hög prestanda i A-klassen.

Hur flyger den? - Dena imponerar med sin enkelhet, som är typisk för A-klassen, redan under uppdrag och start. Färgade stamlinor för enkel identifiering och tunnare linor i galleriet för att minska luftmotståndet. Dena är en sportig A-skärm med imponerande hantering, prestanda och kvalitet.

Levereras med skärmpackpåse, packrem, manual, UP-present, UP-dekal (skärmsäck beställs separat).