Dena (EN-A+)

Dena är en skärm med fantastisk handling och enastående prestanda för sin klass. Genom teknik från de högre klassade skärmarna, är DENA ett mästerverk som sätter en ny standard inom A-klassen. Läs mera på Dena - UP Paragliders.

Ange storlek och färg under "ytterligare information" i beställningen. 

35 900,00 kr

Vad är nytt? - Dena är byggd med högsta standard, de bästa materialen och en helt ny negativ 3D-form för A-klassen som ger en ren framkant, även vid accelererad flygning och bidrar till prestanda utöver det vanliga.  UP har använt funktioner från Meru,  som man optimerat för A-klassen, med omantlade linor, 50 celler, optimerade lattor i framkant, sharknose, dolda sömmar runt lattor, 12 mm risers och vingspetsar med reducerat motstånd.

Vem är Dena för? - Dena är för duktiga piloter direkt efter avslutad utbildning eller för erfarna, säkerhetsmedvetna piloter som letar efter den högsta prestandapotentialen i A-klassen.

Hur flyger den? - Dena imponerar med sin enkelhet, som är typisk för A-klassen, redan under uppdrag och start. Färgade stamlinor för enkel identifiering och tunnare linor i galleriet för att minska luftmotståndet. Dena är en sportig A-skärm med imponerande hantering, prestanda och kvalitet.

Levereras med skärmpackpåse, packrem, manual, UP-present, UP-dekal (skärmsäck beställs separat).