UP K2⁴ Tandem (EN-B)

Tack vare UP's unika handling är K2-skärmarna kända för att flyga likt en singelskärm och är enormt uppskattade hos professionella tandempiloter och de som siktar på XC-flygning. Med K2⁴ behåller man handlingen, men förbättrar startegenskaperna, vikten och mix av material för lång hållbarhet i professionell användning. Läs mera på UP Paragliders - K24

Ange storlek och färg under ”ytterligare information” vid beställning.

Levereras med skärmpackpåse, packremmar, reparationskit och manual (skärmsäck beställs separat).

Välj en variant:

49 300,00 kr
priset inkl. moms exklusive fraktkostnad

Vad är nytt? - Smart lösning för att parkera "big-ears" och bättre lås för bromshandtagen är några små men viktiga detaljer, som förbättrats. Den stora förändringen hos K2⁴ är negativ 3D-form i profilen, som man lånat från två-linors skärmarna och som förbättrar prestanda avsevärt och slutligen ny mix av material för att förbättra livslängden.

Hur flyger K2⁴? - Startegenskaperna har förbättrats, främst vid "noll-vind-start", vid stark vind har alltid K2⁴ varit enkel att starta. Skärmen flyger med härlig handling och manövrerbarheten liknar en singelskärm vilket lockar till termikflygning och att bjuda sin passagerare på härliga XC.

Vem är K2⁴ för? - K2⁴ är utvecklad för den professionella tandempiloten och för erfaren tandempilot, som vill uppleva XC för två.

Nyhet - nu kan du skapa egen färgsättning - gå in på UP Custom Colours - och begär offert.