UP Kibo X (EN-B)

Ny 2024

Kibo X är en hybrid 2,5-linors skärm i mid-B-klassen med utmärkta egenskaper i termiken och fantastiskt glid för sin klass. Kibo X är en allround-skärm med kul handling och ett bra val för den aktive piloten som känner sig redo att ta klivet från A-klass. Läs mera på Kibo 2 - UP Paragliders.

Ange storlek och färg under "ytterligare information" i beställningen.

Levereras med skärmpackpåse, packremmar, reparationskit och manual (skärmsäck beställs separat).

38 100,00 kr
priset inkl. moms exklusive fraktkostnad

Vad är nytt? - Jämfört med sin föregångare flyger Kibo² lugnare med mera direkt handling. Lättare duk ger ökad passiv säkerhet, samt feedback där skärmen kommer att guida dig väl i termiken. Speedsystemet är hämtat från Trango X-Race och för högre prestanda i kombination med förbättrad säkerhet har man använt design från högpresterande Meru och Guru. 

Vem är Kibo² för? - Med sin fina handling i termik och enastående glidprestanda i den här klassen, är Kibo² en riktig allrounder! Detta gör Kibo² till ett perfekt val för piloten som börjar behärska aktiv flygning, flyger 30-40 timmar/år i varierande förhållanden och vill ta steget upp från A-klassen.

Hur flyger Kibo²? - Den är enkel att starta och i luften är handlingen direkt utan att skärmen känns nervös. Kibo² har en har en bra balans mellan prestanda och säkerhet och dess termik- och glidegenskaper är i topp för sin klass. Kibo² erbjuder en hög nivå av komfort och tillförlitlighet i kombination med en bra dos prestanda.