Kibo² (EN-B)

Kibo² är en hybrid 3-linors skärm i mid-B-klassen med utmärkta egenskaper i termiken och fantastiskt glid för sin klass. En allround-skärm med AR på 5,7 och ett bra val för piloten som kliver upp från A-klass. Läs mera på Kibo 2 - UP Paragliders.

Ange storlek och färg under "ytterligare information" i beställningen. 

35 300,00 kr

Vad är nytt? - Jämfört med sin föregångare flyger Kibo² lugnare med mera direkt handling. Lättare duk ger ökad passiv säkerhet, samt feedback där skärmen kommer att guida dig väl i termiken. Speedsystemet är hämtat från Trango X-Race och för högre prestanda i kombination med förbättrad säkerhet har man använt design från högpresterande Meru och Guru. 

Vem är Kibo² för? - Med sin fina handling i termik och enastående glidprestanda i den här klassen, är Kibo² en riktig allrounder! Detta gör Kibo² till det perfekta valet för alla som vill gå upp från A-klassen och erbjuder en hög nivå av komfort och tillförlitlighet i kombination med en bra dos prestanda.

Hur flyger Kibo²? - Den är enkel att starta och i luften är handlingen direkt utan att skärmen känns nervös. Kibo² har en har en bra balans mellan prestanda och säkerhet och dess termik- och glidegenskaper är i topp för sin klass.