UP Rimo (EN-A)

Den första vingen är förmodligen den viktigaste! UP's nya mid-A-vinge är en kombination av förlåtande hantering, hög passiv säkerhet och precis rätt mängd manövrerbarhet och prestanda för att ha roligt redan från början! Läs mera på Rimo - UP Paragliders

Levereras med skärmpackpåse, packremmar, reparationskit och manual (skärmsäck beställs separat).

Välj en variant:

33 300,00 kr
priset inkl. moms exklusive fraktkostnad

Vad är nytt? - Rimo's 42-cellskoncept med "sharknose" är den perfekta skärmen till att öva, öva, öva, både på marken och i luften. Rimos ökade antal celler kompletteras med en helt ny och exakt lin-layout och duken har dubbel-coatingen Everlast från Porcher Sport. Konstruktionen och de hållbara materialen stoppar för många markhanteringssessioner och piloten lär sig snabbt och intuitivt i luften, tack vare den förlåtande hanteringen. Rimo har det nya rib-systemet från UP, vilket garanterar perfekt lastfördelning och en snygg, ren ovansida för optimalt luftflöde.

Vem är Rimo för? - Rimo är lämplig för att lära sig de grundläggande teknikerna för skärmflygning och därmed för träning och markhantering. Tack vare sin manövrerbarhet är den också spännande och dynamisk. Perfekt för termisk flygning, därför tilltalar den nybörjare och piloter som värdesätter maximal säkerhet.

Hur flyger Rimo? - Vid take-off fylls skärmen jämt och kommer upp utan att hänga eller överskjuta. I luften har Rimo ganska lång bromsväg med successivt ökande tryck, vilket ger förlåtande handling och att landa är enkelt. Rimo är en skärm som står sig väl i prestanda och hänger med länge i pilotens utveckling.

Rimo finns i fem olika storlekar, mellan 58 och 140 kg, i tre färgscheman.