Summit X (EN-B)

Ny 2023

När du vill flyga snabbare, högre och längre är Summit X skärmen för dig! Två års utveckling parallellt med Trango X har resulterat i en helt ny B-skärm med fantastisk prestanda, termikegenskaper och handling. Läs mera på Summit X - UP Paragliders.

Ange storlek och färg i "ytterligare information" i beställningen.

40 500,00 kr

När du vill flyga högre, snabbare och längre! Att Summit X släpps samtidigt som nya Trango X är ingen slump och visar än en gång hur tekniker från högre klasser letar sig in i lägre kategorier. Summit X har ärvt generna från sin "storebror" med den helt nya 2-linors designen och en helt ny profil. Tack vare ett framgångsrikt samarbete med ett tekniskt universitet, otaliga simuleringar och flera prototyper senare kan vi presentera en ny era i B-klassen med nya Summit X!

Vad är nytt? Summit X är en 2-linors hybrid som ger förbättrat glid och mera effektiv handling med C-risers. Ny profil har resulterat i ett mera optimalt luftflöde, vilket minskat luftmotståndet, förbättrat prestandan och samtidigt ökat motståndet mot kollapser. Den nya designen har också påverkat pitchstabiliteten positivt och skärmen tar till vara på minsta termik och har suverän fart och glid, även på speed.